marți, 28 octombrie 2008

TEEN LOLITA



Hm...am observat faptul ca in Ro. populatia nu prea tinde spre extravaganta (doar pitzi ce se mai baga -dar ele sint la "ASA NU!") sau nu se pomeneste despre stilurile vestimentare nonconformiste..suntem niste socializati, se stie.
Avem ca exemplu pentru astazi un trend numit"Harajuku Style"...Denumirea,evident,nu este menita sa ne explice despre ce este vorba, dar iata descrierea ce te introduce in lumea "Harajuku".
Numele vine de la faimoasa intersectie din cel mai trendy cartier din Japonia-Tokio;loc de intalnire al grupurilor care adopta tot felul de trenduri si tinute super-haioase sau dimpotriva:
<--a bit scary(Goth),huh?
Sunt intr'adevar niste stiluri care pot fi adoptate doar de o clasa sociala instarita financiar (oarecum) deoarece tinutele sunt cumparate la comanda si au preturi..destul de piperate..
E un curent destul de haios..si nonconformist. Bluzele sunt inspirate din moda victoriana, ca si accesoriile care sunt nelipsite si excesive-umbrelutze din dantela, bluze de voal cu mineci bufante-apropos astea se poarta din iarna aceasta- fuste sub care in mod obligatoriu trebuie pus un jupon super apretat, pantofi cu platforma inalta si catarame tzipatoare, sau dimpotriva tenisi sau cizme inalte cu sireturi si tocuri in forma de clepsidra. Machiajul-pe masura. Tipator, extravagant, strident, care sa atraga atentia asupra expresiei fetei, de obicei semi-gheisha, manga sau goth. (In urmatorul post despre machiajul lor). Ii dam credit?

Niciun comentariu: