luni, 10 noiembrie 2008

FAPTE...FAPTE

Ce am sa spun nu e despre moda,curenturi sau treburi manga..
Ce am sa spun e o strigare catre voi,catre noi.Si,iata ce am sa va spun:
Fata1: satena; ochii albastri ca oceanul involburat; note excelente la scoala; cuminte; frumoasa fizic; frumoasa psihic; frumoasa emotional.
Anturaj haios;distractie;bauturi;tzigari;prieteni noi;amici din ce in ce mai numerosi;vine prima oportunitate catre pieire:"hai,incearca si tu ca e misto efectul"
Substanta e "Tantum Rosa"-substanta pentru spalaturi...ma rog..pentru femei..+Coca Cola; chiar "coca-cola", faimoasa licoare=halucinatii; frisoane; usoara amnezie; incetineste circulatia sangvina.
Fata1 este draga mea prietena....A incercat; nu a murit si sper ca nu o sa mai repete experienta
Acum a scapat din anturaj. Fumeaza , ce-i drept, bea,dar toate acestea moderat...la limita...
Fata2:Frumoasa; blonda; ochi verzi; inalta; subtire; mladioasa si gratioasa; personalitate minunata; anturaj gresit : inhaleaza prelandez..Ii da halucinatii,ameteala si Dumnezeu stie mai ce..
Un grup de oameni de stiinta face sondaje despre dependentii de substante.Se constata faptul ca 45% din dependenti sau cei care au fumat de cateva ori sunt adolescenti cu varste cuprinse intre 14 ani si 21 ani.
Nu stiu daca dorinta de a face ceva "altfel" vine de la faptul ca te simti respins sau marginalizat; nu stiu daca vine de la o trauma suferita; nu stiu daca cauza e subconstienta..Nu stiu nimic si nici oamenii de "stiinta" nu or sa stie vreodata pentru ca nu se poate preveni..Daca mie, om, mi se nazareste sa ma droghez, nimeni nu poate preveni aceasta dorinta..Nu stim de unde porneste;nu stim unde se opreste..
Drogul devine mai puternic..Ramanem singuri:murim
Nu ai aer dar ai drog, e bine..

Esti mai puternic decat drogul, decat dependenta,decat viciul..Esti mai puternic si reusesti!

2 comentarii:

karma police spunea...

prenandezul sucks si la fel suck si medici din rominik care habar nu au cum sa lucreze cu dependentii-=dependenta este o boala si se trateaza, daca stii cum.

Anonim spunea...

Doamne ce minte mai au si copiii astia, pacat ca tre sa invete the hard way...